Ik schrijf dit omdat ik nogal wat op mijn hart heb en het kwijt wil. Geen idee of ik het je laat lezen of dat ik het via een link op Facebook gooi. Beetje afhankelijk van hoe kwaad ik ga worden.

Doriene, ik schrijf dit omdat je Casper en mij heel veel pijn en onrecht aangedaan hebt. Of jij en ik ooit nog contact zullen hebben weet ik niet, voor nu word ik al misselijk als ik aan je denk.

Ik voel 0,0 bezwaar om alles hier op te schrijven en aan wie dan ook te laten weten omdat ik woensdag gemerkt heb dat jij alles over mij aan Casper hebt verteld en laten lezen. Dat heb je natuurlijk ook aan Gerwin en Ingrid en weet ik veel wie allemaal gedaan. Dus voor deze ene keer doe ik ff fijn mee. En je hebt ook alles over Casper en zijn familie aan mij verteld en laten zien, dus…

Als je op iemand gaat zeiken dan is het goed om eerst bij jezelf te beginnen. Ik heb in de eerste 6 maanden van 2021 2 vrouwen voor langere tijd gehad en een stuk of wat voor 1 of 2 keer, allemaal door elkaar en naast elkaar… Mooie kut streek dus, veel verdriet veroorzaakt, nooit zal ik dat weer doen. Wat ik wel een groot verschil vind is dat ik met hen geen sociale band had.

12 maanden geleden zijn we weer bij elkaar gekomen en met elkaar het bed in gedoken. Jij zei toen dat je geen relatie met Casper had anders dan dat jullie af en toe met elkaar het bed in doken, ik had daar geen problemen mee. Wel zei je toen dat Casper je vertrouwde en dat je dus gewoon naar Kom es An kon komen. Ik vond dat een rare opmerking omdat je geen relatie met hem had. Dat was het eerste wat niet klopte.

De periode rond het overlijden van de vader van Casper was van ons beide schandalig. Je appte en vertelde mij hoe je over hem dacht en hoe onkundig en slecht ze wel niet waren in van alles en nog wat. En Casper maar denken dat jullie samen wat hadden, dat is de enige echte reden waarom je op die kaart kwam. En wij maar achter zijn rug om sex hebben… Ik heb het je toen zo vaak gezegd dat je dat anders moest doen, maar goed ik ben geen haar beter want ik dook wel degelijk met je het bed in.

Ergens in de zomer van 2021 heb je Casper verteld dat jullie geen kans maakte op een relatie etc, ik was er niet bij dus ik weet verder niet hoe dat gegaan is. Maar vanaf dat moment zou je niet meer met Casper het bed delen.

We zijn toen vanaf 10-08 in je huis aan de gang gegaan. Ik vond het nogal raar dat Casper mee ging helpen want je had mij gezegd dat Casper niet mee naar de Maanstraat zou gaan. Je zei toen dat dat wel zou komen en dat ik het de tijd zou moeten geven.

Ik zag iedere keer als ik Casper zag de liefde van hem voor jou en heb je daar tot vorige week wel honderd keer op aangesproken. Tot mijn schande moet ik toegeven dat ik zo slap ben geweest om niet zelf naar Casper te gaan en het hem te vragen. Ik was denk ik bang voor het antwoord. Ik had dan gewoon afstand genomen en het jullie laten uitzoeken. Maar jij zei steeds, tot vorige week, dat ik het mis had en dat Casper geen gevoelens voor je had.

De hele klus periode was voor mij één grote vage periode. Je had aan de ene kant heel veel lol met Casper en zoals altijd hadden jullie een mooie klik. Maar ik zag ook steeds zijn liefde voor jou, iets wat jij maar bleef ontkennen. Je hebt heel vaak gezegd dat je Casper als een vriendje van Bobby zag. Dat Casper geen relatie materiaal was. Dat Casper van een niveau was om leuk mee te lachen maar verder niet veel meer. Als je sex met hem had dan moest je eerst een paar flessen wijn drinken anders kon je het niet. En nog wel meer van dit soort onzin.

Ik snapte er zo erg geen zak van dat ik steeds meer spoken begon te zien en je steeds meer ben gaan volgen en al die onzin. Ik kon haast niet meer werken en raakte er steeds meer van overtuigt dat ik gek was. Maar nu sinds 21-06 weet ik dat ik gelijk had, ik was niet gek…

Op de dag dat Max Verstappen wereldkampioen werd zaten we met zijn alle bij Pinkel. Je hebt iedereen toen verteld over die ring en over hoe grappig het wel niet was dat je Casper die ring eerst had laten passen. Dat je hem die ring eerst hebt laten passen is ziek en heb je bewust gedaan om Casper en mij te kwetsen.
Die avond ben je met Casper het bed in gedoken, ook gewoon weer ziek en vreemdgaan.

Vlak voor kerst was Casper weer iedere dag bij je, ik heb je zo vaak gezegd doe dat nou wat rustiger aan. En iedere keer moest ik niet zeuren want er was niks aan de hand… Vlak voor kerst was ik het weer helemaal zat en ja hoor je ging weer met Casper verder. Niet verliefd, geen relatie materiaal etc etc etc maar je was weer hele dagen samen met hem en je liet het iedereen weten inclusief Facebook foto’s. Ook weer ziek gedrag dus… onnodig kwetsend voor mij omdat je zo snel alweer met Casper verder ging waar je voorheen gezegd had dat je niks voor hem voelde. En echt totaal stuitend voor Casper omdat je hem weer liet denken dat er een kans voor hem in zat met jou.

Een paar weken in het nieuwe jaar kregen wij weer contact. Marit kreeg een nieuwe iPhone die ik voor haar geregeld had. Je had je helemaal opgedoft en ik ben die dag tot laat bij je gebleven. Weer zei je dat je niks anders dan lol met Casper had en dat heet niet erg was dat wij contact hadden. We zijn daarna weer volop gaan appen en we waren super verliefd.

9 dagen later was Casper bij je en hadden jullie nogal wat bonje. De avond erna op zondag was je bij hem om hem te vertellen dat jij geen gevoelens voor hem had en toen is Casper geflipt en heeft hij zijn huis verbouwd. Je hebt mij toen gezegd dat je er toen pas achter kwam dat Casper verliefd op je was. Ik weet nu dat dat een leugen is, je wist dat al veel langer. Ik heb de hele week daarna met je over Casper gesproken en je gezegd dat je zo goed bij hem past. Op die donderdag zei je mij dat je toch voor mij wilde kiezen en toen heb ik je voor het eerst gezegd dat je dan je vriendschap met Casper moet beëindigen omdat ik niet wil dat je zo innige met een verliefde man om gaat. Niet na alles wat er al gebeurt was. De volgende morgen ging je bij hem schoonmaken en heb ik je geblokkeerd.

Een paar weken later vroeg je mij of ik op een vrijdag bij je wilde komen omdat je al mijn vrienden had uitgenodigd. Ik heb je toen een mail gestuurd dat ik naar Thailand ging. Je hebt mij toen terug gemaild of ik na Thailand alsjeblieft met je verder wilde gaan. We hebben toen dagen lang gemaild en geappt, met name over Casper. Je vond alles ok, als ik maar met je door zou gaan. We hadden toen afgesproken dat je je vriendschap met hem langzaam zou opbouwen en dat Gerwin je buddy zou blijven.

Toen ik terug kwam uit Thailand bleek dat je nog steeds hele dagen met Casper appte en na een paar dagen zei je mij dat ik hem als je huisvriend moest zien. Je nodige hem uit voor het Pasen en de verjaardag van Marit (waar ik je zelf aan herinnerd heb). Die dag bracht ik Santino en Babet naar Enschede en die avond was ik in Halle. Je appte dat Casper een wijntje kwam drinken… Weer drukte je Casper door mijn strot en weer zei je dat er niks tussen jullie was. Ik heb je toen weer gezegd dat je de boom in kon.

En ja hoor daar gingen jullie weer… De totaal niet verliefde Doriene liet Casper weer volop denken dat hij een kans met je had. En mij zette je weer voor het hele dorp voor lul want weer had ik iedereen gezegd dat jullie toch echt alleen maar vrienden waren.
Ik heb nu van Casper begrepen dat hij er helemaal niet op zat te wachten dat het allemaal zo openbaar ging, al helemaal niet in die tent. Maar jij bent jij en je hebt er totaal schijt aan en zet Casper weer voor het blok en mij voor lul.

Toen kwam ik op 22-05 Dario tegen op het bad en begonnen we weer te appen, dat was op zondag. We waren weer stapel verliefd maar we zouden het deze keer heel rustig aan doen en niemand hoefde het te weten. Die woensdag lag je alweer bij mij in bed, dat deden we natuurlijk samen. Die donderdag was ik zo mega dronken en lag ik op het kerkhof. Die zaterdag sliep Casper bij je en ontplofte ik.
Hoe slecht ben je wel niet als je een week lang met iemand over de liefde loopt te appen en met die persoon het bed in duikt en dan een paar dagen erna een man die verliefd op je is bij je laten slapen. En weer wist Casper niks van ons en had hij overduidelijk het idee iets met jou te kunnen beginnen.

Een paar dagen erna appte ik je dat ik je miste. God wat was ik kwaad maar wat miste ik je ook… Ik kon het voor mijzelf goed praten wat je gedaan had en wilde je zo graag bij mij hebben. Kort erna heb je Casper gezegd dat jullie geen sex meer zouden hebben. Casper heeft mij verteld dat je hem zei dat je mentale problemen had, maar dat was groot gelul dus… Je hebt weer tegen hem gelogen en weer hou je hem aan het lijntje waardoor je ook weer tegen mij liegt. Echt kut gedrag Doriene.

We zijn daarna weet ik veel hoe vaak met elkaar het bed in gedoken en het was allemaal fijn. Je vertelde Mo dat je zo verliefd op mij was en ik zag de kids weer. Allemaal top. Maar weer bleef je met Casper en zijn familie omgaan. Iets wat op zich 0,0 een probleem is maar Casper is verliefd op je en dat vind ik wel een probleem.

Toen kwam het gesprek van woensdag en viel mijn bek pas echt open. Casper heeft jou heel vaak laten weten dat hij van je houdt. Hij heeft het nooit voor je verborgen en jij hebt er op een misselijke manier gebruik van gemaakt. Aan tafel zei je dat je alleen op Edward en mij verliefd bent geweest, hoe kan je zo hard voor hem zijn… Dat hij je de tanden niet uit je smoel geslagen heeft is mij een totaal raadsel, daar is maar één verklaring voor hij is totaal verliefd op je.

Godverdomme Doriene, hoe haal je het in je kop om zo te doen. En ik weet 100% zeker dat er nog veel meer shit gebeurt is wat ik niet weet. Lekker man. Mooi wijf ben je. En dan te bedenken dat je het totaal niet nodig hebt. Kap met deze onzin en wie weet bouw je met de derde man waar je verliefd op word iets moois op.

Mij niet meer bellen 😉

 

 

 

 

error: Kopie bescherming !!