Kunstof chalet  te koop op camping Kom Es An

Sjoerd Overdiep

Sjoerd Overdiep

Eigenaar

Sjoerd Overdiep

Eigenaar

Op camping Kom Es An staat deze chalet te koop voor €17.500,00.  Voor deze prijs heeft u een chalet met veranda inclusief sta geld tot en met 31-12-2022. Sta geld is €1.950,00 per jaar.

Door privé omstandigheden is zijn wij genoodzaakt om afstand te doen van onze chalet.

De chalet staat op wat wij vinden de mooiste plek op de camping. Met zijn eiken bomen en grote omvang is het een heerlijke plek om te verblijven. De eiken zorgen voor schaduw op hete zomerdagen maar door de grote van de plek is er ook altijd zon.

Er is voldoende ruimte om uw auto op de eigen plek neer te zetten. Dan is er nog steeds voldoende ruimte voor extra tenten, aanhangwagen of extra tuinsets.

 Kom Es An

Camping Kom-Es-An te Hengelo (gld.) in de achterhoek is een moderne, rustig gelegen camping met royale plaatsen. Zoekt u een plekje, waar u in alle rust en gezelligheid van uw vakantie wilt genieten, dan is Kom Es An echt wat voor u. Bekijk de Kom es An website.

buiten

 • Kavel van 250+ vierkante meter
 • Geïsoleerde chalet
 • Veranda 6.50 bij 3.00 vierkante meter
 • Koelkast met vriesvak
 • Schuur van 2.60 bij 2.40 vierkante meter
 • Tegelpaden
 • Buiten wasmachine
 • Bouwmateriaal

binnen

 • Keuken
 • Badkamer
 • 2 slaapkamers
 • Woonkamer
 • Pallet kachel
 • Koelkast

Kom Es An

Camping Kom-Es-An te Hengelo (gld.) in de achterhoek is een moderne, rustig gelegen camping met royale plaatsen. Zoekt u een plekje, waar u in alle rust en gezelligheid van uw vakantie wilt genieten, dan is Kom Es An echt wat voor u.

Veranda

De veranda is nog niet geheel af. Met een grote louche bank en bijbehorende kussens is het al een prettige plek om te verblijven. De voorkant van de veranda is nog vrij en kan naar eigen inzicht ingedeeld worden.

Chalet isolatie

De chalet is dubbelwandig en daardoor langer warm en koel

Koelkast

De koelkast is een jaar oud en heeft de hoogste energie zuinigheid label. Daarnaast is hij extra stil.

Tegelpaden

De tegelpaden zijn aangelegd door profesioneel straatbedrijf Lammertink uit Hengelo gld

Wasmachine

Achter staat een wasmachine die redelijk nieuw is en het prima doet.

Keuken

De u vorm keuken is in prima staat en voorzien van een gasfornuis. Veel kastjes, zowel onder als boven. Prima spoelbak en veel waterdruk op zowel warm als koud water.

Slaapkamer 1

De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met een op maat gemaakte traagschuim matras. Het bed is 225 cm lang en 220 meter breed. Er zijn hang en legkasten.

Woonkamer

De woonkamer heeft een inbouw bank die half rond de pellet kachel staat. In de hoek naast de kachel is een tv meubel. Aan de achterwand zitten inbouwkastjes. Onder de bank is bergruimte en de bank is uit te klappen tot logeerbed.

Koelkast

De koelkast is 1 jaar oud en zeer zuinig en extra stil.

Bouwmateriaal

Ik laat al het aanwezige bouwmateriaal achter. Al het materiaal is afkomstig van HCI uit Hengelo gld. Heeft u het niet nodig dan kunt u het zo bij de buren kwijt.

Badkamer

De badkamer is voorzien van een halfronde douche waar iedereen prima terecht kan. Ik ben zelf 1,93 lang. Een toilet en wastafel.

Slaapkamer 2

Dit is meer een kinderkamer of een logeerkamer. Ook hier is een op maat gemaakte traagschuim matras. Die is 185 lang en 140 breed. Deze kamer is erg eenvoudig aan te passen naar 2 kinderbedden of stapelbedden. 1 kledingkast en 3 legkastjes.

Pelletkachel

De pellet kachel maakt verwarmen een stuk goedkoper dan gas. Persoonlijk vind ik de warmte ook prettiger. De kachel is via het internet op afstand aan te zetten en kan ook op een timer gezet worden.

error: Kopie bescherming !!